Škoda predstavila Scalu i Kamiq Monte Carlo

Scala i Kamiq Monte Carlo donose unikatan dizajn i opremu koja se ne može pronaći više nigdje u ponudi, a njihove specijalne oznake odaju počast Škodinim uspjesima na reliju Monte Carlo.

Promjene inspirisane motorsportom u slučaju Kamiqa uključuju sjajne crne detalje, unikatne oznake, stražnji branik i 18-inčne naplatke od legura. Scala je dobila crnu sjajnu rešetku hladnjaka i drugačiji dizajn prednjeg branika, kao i produženo staklo na vratima prtljažnika.

Promjene u unutrašnjosti uključuju sportska sjedišta, sportski upravljač i aluminijske papučice. Crni krov, nove obloge na vratima i crveno ambijentalno osvjetljenje također su dio verzija Monte Carlo.

Kada je riječ o unaprijeđenoj opremi, tu je veći 9,2-inčni ekran infotainment sistema osjetljiv na dodir, Virtuel Cockpit ekran i panoramski krov koji se na Kamiqu otvara.

Obje Monte Carlo verzije je moguće dobiti sa 1,0-litarskim turbobenzincem koji razvija 113 KS te 1,5-litarskim turbobenzincem koji isporučuje 148 KS. Isporuke se očekuju na proljeće.


Klix.ba

 

Objavljeno: 31.1.2020. 9:32:10

Akreditirano tijelo za pregled vozila za prijevoz lako-kvarljivih namirnica prema među-narodnom sporazumu (ATP) Akreditirano tijelo za pregled vozila za prijevoz opasnih tvari  prema međunarodnom sporazumu (ADR) European Conference of Ministers of Transport - Akreditirano tijelo za pregled vozila za CEMT