Novi Seat Leon izgledat će perfektno, imamo prve najavne fotografije

Potpuno novi Leon podiže letvicu više u svakom pogledu, glavna odlika bit će primijenjena LED tehnologija. Do premijere ima još nešto više od mjesec dana…

Strpimo se još malo, a onda ćemo, uvjereni smo u to – proglasiti Leona najljepšim kompaktnim modelom.

Novi Leon donosi LED osvjetljenje na cijelo vozilo, kako izvana, tako i u interijeru. Nakon Volkswagen Golfa 8 i Škode Octavije, na red je stigao i Seat Leon.

Novi Seat Leon izgledat će perfektno, imamo prve najavne fotografije 2

Premijera je zakazana za 28. siječnja. Španjolci najavljuju gomilu inovacija, od virtualnog kokpita, do LED svjetala koja dolaze u seriji i bit će jedna od glavnih odlika novog modela, pogotovo u stražnjem djelu. LED ambijentalna rasvjeta važan je faktor i u novom interijeru Leona.

Novi Seat Leon izgledat će perfektno, imamo prve najavne fotografije 3

Leon tako ostaje u formatu dinamičnog, sportskog i elegantnog kompaktnog automobila. Nema sumnje kako će mnogima već ova prva najava zagolicati maštu i možda prolongirati odluku o kupnji ostala dva modela iz koncerna (Golf i Octavia).

Ovdje možete pogledati prvi najavni video za Seat Leon (2020).

driveteam.hr

Objavljeno: 14.1.2020. 19:35:29

Akreditirano tijelo za pregled vozila za prijevoz lako-kvarljivih namirnica prema među-narodnom sporazumu (ATP) Akreditirano tijelo za pregled vozila za prijevoz opasnih tvari  prema međunarodnom sporazumu (ADR) European Conference of Ministers of Transport - Akreditirano tijelo za pregled vozila za CEMT